Roger Torrent durant la presentació
Motor
Fórmula 1

Presentat el Fórmula 1 Barcelona Fan Festival 2024

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat avui a casa Amatller, cor del modernisme i epicentre del Passeig de Gràcia, el Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024. El centre de la ciutat acollirà una...

Raphinha dedicant el gol a les víctimes de les inundacions de Rio Grande do Sul
Barça
Barça
El protagonistaRaphinha

Tenacitat, gol i missatge

Pepe Martí al Circuit de Barcelona-Catalunya
Motor
Més motor
Pepe MartíPILOT DE lA RED BULL DRIVERS ACADEMY I L’EQUIP CAMPOS RACING A LA FORMULA 2

“És un privilegi i un honor formar part de Red Bull”

Avui fa...

1994
Barça
I Djukic va fallar el penal El Barça va guanyar la lliga per quarta temporada consecutiva. Els blaugrana van arribar a l’última jornada obligats a guanyar el Sevilla i a esperar que el Deportivo no derrotés el València a Riazor. El Barça va guanyar 5-2 després d’una remuntada, mentre que el Deportivo no va passar de l’empat. En l’últim minut, el Dépor va disposar d’un penal que va llançar Djukic i que va aturar el porter González.
FOTO: EFE
1967
Hoquei sobre patins
El Reus Deportiu guanya la seva primera copa d'Europa El Reus Deportiu va guanyar per primer cop la copa d’Europa d’hoquei sobre patins, i va succeir en el palmarès el CP Voltregà, que havia guanyat la primera edició. El Reus va guanyar 6-3 el Monza a Reus en el partit de tornada. En l’anada havia empatat 3-3. En les semifinals, el Reus havia eliminat el Voltregà derrotant-lo en els dos enfrontaments.
FOTO: REUS DEPORTIU
1931
Rugbi
La Santboiana és campiona de copa per primera vegada La UE Santboiana guanya per primer cop el títol de copa en superar 12-6 el Real Madrid en la final de la tercera edició del campionat que es disputa al camp de Chamartín, a Madrid. Al descans l'equip santboià dominava per 3-6. La Santboiana manté el domini català en el torneig ja que el Barça havia guanyat les dues primeres edicions.
FOTO: FONS GELI-MILÀ-UES